Simon Hardonk – advocaat

Simon heeft ruim twintig jaar ervaring als advocaat en heeft zich gespecialiseerd in het vennootschapsrecht, insolventierecht en financiering- en zekerhedenrecht.

Als advocaat Corporate Restructuring & Insolvency adviseert hij niet alleen ondernemingen, maar ook financiële instellingen en investeerders over alle juridische aspecten bij turnarounds, herstructureringen en herfinancieringen.

Als expert op het gebied van insolventierecht is hij ruim 15 jaar door Nederlandse rechtbanken als curator in faillissementen aangesteld. Deze ervaring in combinatie met kennis opgedaan via een internationale executive MBA zijn van toegevoegde waarde bij het begeleiden van cliënten bij het implementeren van herstructurerings- en herfinancieringsstrategieën.

Als ervaren procesadvocaat heeft Simon een speciale focus op governance geschillen, waaronder bestuurdersaansprakelijkheid, aandeelhoudersgeschillen en insolventiegerelateerde zaken. Simon is actief als rechter-plaatsvervanger in de rechtbank Rotterdam.

Neem contact op met Simon Hardonk – advocaat

+31(0)30-231 80 60 hardonk@berculo.nl