Commerciële geschillen

Ondernemers en ondernemingen zijn gebaat bij snel handelen. Van effectief adviseren en onderhandelen tot procederen: onze advocaten adviseren bij iedere stap binnen een geschil, om zo tot een pragmatische oplossing te komen.

Fusies & Overnames en herstructurering

Het kopen of verkopen van (een deel van) een bedrijf is meer dan een handtekening onder een contract. Onze advocaten brengen met innovatief vermogen en creativiteit de juridische, fiscale en financiële zaken voor u in kaart.

Arbeidsrecht

We werken om te leven. Voor zowel werkgevers als werknemers komen hier veel juridische aspecten bij kijken, denk aan arbeidsvoorwaarden en ziekte- en arbeidsongeschiktheid. Wij staan onze cliënten bij aan beide zijden van de onderhandelingstafel.

Mediation

Zakelijke conflicten of arbeidsgeschillen worden sneller en vaak beter opgelost via mediation. Het scheelt tijd en kosten. Daarnaast ben je zelf direct betrokken bij het tot stand komen van de oplossing. Het leidt tot duurzame oplossingen waar iedereen achter staat en waar ruimte is voor persoonlijke wensen en belangen.

Pensioen

Pensioen staat in de arbeidsvoorwaarden vaak simpel omschreven: “U zult deelnemen aan onze pensioenregeling.”. Achter deze simpele omschrijving gaan complexe contracten schuil. Wij helpen u door de bomen het bos te zien.

Onderwijsrecht

Onderwijsrecht bestaat uit verschillende onderdelen waarbij wij ondersteuning kunnen bieden. Zo staan wij zowel onderwijsinstellingen als onderwijzend personeel bij in arbeidsrechtelijke vraagstukken. Ook in medezeggenschapskwesties kunnen wij adviseren.

Huur, vastgoed & burenrecht

Als het gaat om vastgoed zijn er veel regels en de belangen zijn groot. Het is daarom belangrijk om goed advies te krijgen over wat haalbaar is en hoe het beste resultaat behaald kan worden. Wij helpen onze cliënten met een goed plan van aanpak om hun recht te halen en conflicten te voorkomen.