Michiel Bilderbeek

Michiel Bilderbeek (1986) is sinds 2013 advocaat en ervaren met adviseren en procederen. Hij begon daar al mee tijdens zijn studie aan de Universiteit Utrecht.

U kunt bij hem terecht voor advies over de meest uiteenlopende geschillen. Hij staat naast zijn commerciële praktijk ook graag particulieren bij in huurzaken en burenkwesties. Hij staat daarbij voor een eerlijk advies over de haalbaarheid van uw zaak en een snelle oplossing voor uw probleem.

Michiel gaat voor de kortste route naar het beste resultaat, of dat nu via een procedure of een schikking is. Daarbij gaat hij de laatste ontwikkelingen niet uit de weg: hij is bereikbaar via Whatsapp, Slack of Trello. Waar mogelijk werkt hij digitaal en zonder stapels papier.

Vanwege zijn enthousiaste discussies denken zijn collega’s dat hij het Wetboek van Burgerlijke Rechtsvordering uit zijn hoofd kent. Zij zouden daarom niet graag tegen hem procederen. Hij is een moderne advocaat die moeilijke zaken niet uit de weg gaat.

U kunt bij Michiel Bilderbeek ook terecht voor al uw vragen over huurrecht, burenrecht, overeenkomsten, erfdienstbaarheden, verzekeringen en incasso's. Hij weet ook alles van het leggen en opheffen van beslag. Leg uw vraag gerust voor per e-mail of via Whatsapp.

Recente zaken

Lidmaatschappen en nevenactiviteiten

Recente blogs

Neem contact op met Michiel Bilderbeek

+31(0)6-110 77 48 1 m.bilderbeek@berculo.nl