Michiel Bilderbeek

Michiel Bilderbeek (1986) is sinds 2013 advocaat en ervaren met adviseren en procederen. Hij begon daar in 2008 al mee bij een door hem opgericht studentenrechtshulpbureau tijdens zijn studies Rechten en Engelse Taal en Cultuur aan de Universiteit Utrecht.

Michiel gaat voor de kortste route naar het beste resultaat, of dat nu via een procedure of een schikking is. Hij staat daarbij voor een eerlijk advies over de haalbaarheid van uw zaak. Gelijk hebben en krijgen is voor hem van groot belang.

Michiel is een moderne advocaat die moeilijke zaken niet uit de weg gaat. Daarbij neemt hij de laatste ontwikkelingen mee: hij is bereikbaar via Whatsapp en werkt waar mogelijk papierloos.

Hij staat naast zijn overwegend commerciële praktijk ook graag particulieren bij.

U kunt naast zaken over ondernemingsrecht, commerciële geschillen en vastgoed ook bij Michiel Bilderbeek terecht voor al uw vragen over onder meer huurrecht, burenrecht, overeenkomsten, erfdienstbaarheden en incasso's. Hij weet ook alles van het leggen en opheffen van beslag. Vragen? Neem gerust vrijblijvend contact op.

Recente zaken

Lidmaatschappen en nevenactiviteiten

Recente blogs

Neem contact op met Michiel Bilderbeek

+31(0)6-110 77 48 1 bilderbeek@berculo.nl