Advocaten

Betrouwbaar en doelgericht

Samen met onze cliënten oplossingen identificeren en het probleem oplossen. Daar staat ons kantoor al decennia om bekend. We houden ons kantoor bewust klein en werken op basis van gelijkwaardigheid samen. Geen targets, geen eindeloze vergaderingen. Wel plezier en volledige focus op onze cliënten. We streven naar een hechte vertrouwensrelatie. De band die we opbouwen met onze cliënt maakt het werk voor ons waardevol.

Wij zijn gespecialiseerd in fusies en overnames, arbeidsrecht en commerciële geschillen. Het gaat vaak over geld, maar vooral ook over mensen. Daarom spreken we in gewone taal en zijn we duidelijk in ons advies. Wij werken resultaatgericht. Gaan voor een oplossing waarmee onze cliënten écht geholpen zijn.

In ons prachtige kantoor aan de Maliesingel in Utrecht heerst een ontspannen en open sfeer. Er wordt efficiënt gewerkt, maar er mag ook gelachen worden. We zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en zijn dan ook altijd op zoek naar manieren om onze kennis te verbreden. Daar is binnen ons kantoor alle ruimte voor. Van het volgen van cursussen, tot het ontwikkelen van digitale innovaties die werken binnen het recht makkelijker maken. Zodat we onze cliënten optimaal kunnen ondersteunen.