Advocaten

Betrouwbaar en doelgericht

Samen met onze cliënten oplossingen identificeren en het probleem oplossen. Daar staat ons kantoor al decennia om bekend. Wij hebben de keuze gemaakt om binnen ons kantoor met een beperkt aantal gespecialiseerde advocaten samen te werken. Dat doen wij op basis van gelijkwaardigheid. Geen targets, geen eindeloze vergaderingen. Wel werkplezier en een volledige focus op onze cliënten. Wij streven naar een hechte vertrouwensrelatie met degenen die wij bijstaan. De band die wij opbouwen met onze cliënt maakt het werk voor ons waardevol.

Wij zijn gespecialiseerd in fusies en overnames, het arbeidsrecht en in commerciële geschillen. Het gaat vaak over geld, maar vooral ook over mensen. Daarom spreken wij in gewone taal en zijn wij duidelijk in ons advies. Wij werken resultaatgericht en gaan voor een oplossing waarmee onze cliënten écht geholpen zijn.

In ons kantoor aan de Maliesingel in Utrecht heerst een ontspannen en open sfeer. Er wordt efficiënt gewerkt, maar er mag ook gelachen worden. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en wij zijn altijd op zoek naar manieren om onze kennis te verbreden. Daar bestaat binnen ons kantoor alle ruimte voor. Van het volgen en geven van cursussen, tot het ontwikkelen van digitale innovaties die het werken binnen het recht makkelijker maken. Dit alles om onze cliënten optimaal te kunnen ondersteunen.